AROLO©®
AROLO-TIFAR ©®

Az AROLO-ban az embert a maga teljességében szemléljük, és sohasem a megbetegedés egyes tüneteit nézzük.Az ember megbetegedésének oka mindíg az "emberi" eltérése az "istenitől". Ennek a diszharmóniának a helyreállítása az AROLO célja.

Az AROLO az energetikai gyógyítás magasiskolája. F.E. Eckard Strohm 1989-ben talált rá erre a gyógyító rendszerre, és tette közismerté mindenki számára. Ez az az energia fajta, mellyel az Atlantiszi mesterek -TIFAR-ok is dolgoztak. Itt az ember aktívan vesz részt a gyógyításban, nem csak azáltal, hogy közvetíti az energiát, hanem úgy is, hogy megkeresi a betegség tüneteit kiváltó okot, és azt kezeli. Eredendően az egészség az "isteni" és az "emberi" egységét jelenti. Minden eltérés ettől az egységtől, betegséget von maga után. Öt szinten vizsgáljuk ezt az AROLOban:

  1. spirituális szinten
  2. szellemi szinten
  3. pszichikai szinten
  4. energetikai szinten
  5. anyagi szinten
AROLO test

Miután megállapítottuk, hogy melyik szinten van a tüneteket kiváltó ok, akkor adunk kezelést. Az ok lehet alul- vagy túlmiködés következménye, így a gyógyító vagy energiát vezet a beteghez vagy energiát vezet el tőle. Az AROLO energia közvetlenül az energiatestbe kerül, így igen hatékonyan fejti ki müködését.
Az AROLO olyan diagnosztikai rendszer , amely lehetővé teszi bármely egészséggel összefüggő érték megállapítását, a legmegfelelőbb gyógyszer kiválasztását, továbbá pontos adagolását is.
Miután nem egy lezárt energetikai módszerről van szó, az AROLO lehetőségei szinte korlátlanok.

Tanfolyamok a szervezeten belül:

AROLO©® I.
Megismerhetjük az AROLO munkamódszerét, így például az AROLO-hoz való csatlakozó, és kódszimbólumokat, amelyek segítségével hozzáférhetünk a betegségeket kiváltó ok-szinthez. Megtanuljuk az AROLO energia adásának, és a tüneteket előidéző többlet emberi energiának az elvezetését.
A beavatás által a tanuló megismeri és átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.
Tanfolyami díj: 6.250 Ft.

AROLO©® II.
Ezen a tanfolyamon történő beavatás által lehetővé válik, hogy a különböző szintek energiastruktúráját módosítsuk. Az itt tanult szimbólumok segítségével, tisztító, erősítő, harmonizáló hatással tudunk lenni a energia blokkokra, a tanulófolyamatokra. Lehetővé válik az élelmiszerek, vitaminok, gyógyszerek, és egyebek megfelelő adagolásának a kitesztelése is.
Tanfolyami díj: 13.750 Ft.

AROLO-TIFAR I.©®
A TIFAR képzések az AROLO mesterfokozatai. Az atlantiszi módon programozott hegyikristály készlettel a munka meggyorsul, egyszerűbbé és hatékonyabbá válik. A kapott mesterkristály segítségével lehetőség van arra is hogy megállapitsa a Tifar, melyik szerv betegedett meg. Néhány különleges technika kerül bemutatásra, amelyeket ezután a tanulók használni is tudnak, például fájdalom gyors csillapitása. A beavatással energetikai kapcsolat jön létre a tanuló és a kapott mesterkristály között. A szimbólunok kiszinesednek, ettől kezdve lehetőség van ön- illetve a távkezelésre is.
Tanfolyami díj: 52.000 Ft.

AROLO-TIFAR II.©®
Egy újabb kristálykészletet kap a tanuló munkája még hatékonyabb végzéséhez ametisztből. Ezek a kristályok segítenek a bennünk lévő energiák megtisztításában, megadja a lehetőséget a pácienst mint egy "kristályembert" kivetíteni, és ezáltal a betegségeit felismerni, gyógyszereket -mellékhatás nélkül- adagolni a egyetemes tárból, továbbá pozitív célú agyprogramozást alkalmazni annál, aki azt maga is szeretné. Itt a tanuló már valóban megtapasztalja lehetőségeinek határtalanságát. Amennyiben a tanfolyamon megfelelő alapismeretekről tesz tanúságot, illetve az AROLO-t oktatni is szeretné, akkor itt megkapja erre a lehetőséget.
Tanfolyami díj: 70.000 Ft.

 
Home
REIKI
AROLO ©®
Aktív szellem-gyógyászat ©®
Angyal
-kommunikáció
Egyebek
Tanfolyamok
Programok
Fórum




© Copyright 2000.-2006. Adminisztrátor Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat